AvtaleGiro og eFaktura

Hva er AvtaleGiro og eFaktura?

AvtaleGiro og eFaktura er en enkel måte å håndtere regninger i nettbank. Du slipper å fylle inn KID-nummer og regningene blir betalt i tide.


Hva er forskjellen på AvtaleGiro og eFaktura?

Med AvtaleGiro inngår du en avtale om automatisk trekk av beløp. Med eFaktura er betalingsopplysningene ferdig utfylt i nettbanken, men betalingen skjer ikke før du har godkjent at den skal gjøres.


Hvordan oppretter jeg AvtaleGiro og eFaktura?

Når du betaler en regning fra Komplett Forsikring i din nettbank, vil du bli spurt om du ønsker å opprette eFaktura eller en AvtaleGiro-avtale. Ved å akseptere dette, opprettes avtalen. Det er vanligvis 2-3 dagers behandlingstid for opprettelse av AvtaleGiro og eFaktura. Du får beskjed fra banken når avtalen trer i kraft.

Den første fakturaen du mottar som ny kunde hos Komplett vil gjelde for inntil to måneder, forutsatt at du har bedt om månedlig betaling. Dette er for at du skal få tid til å opprette AvtaleGiro eller eFaktura før du mottar neste faktura.


Hva skjer hvis jeg ikke oppretter AvtaleGiro eller eFaktura?

Sjansen går ikke fra deg, du vil få tilbud om å opprette avtale hver gang du legger inn en faktura. Dersom du ikke oppretter AvtaleGiro eller eFaktura, vil du få tilsendt faktura fra Komplett til din registrerte e-postadresse.


Komplett Forsikring leveres av Troll Forsikring

Forsikringsgiver er Troll Forsikring, som har konsesjon til å drive forsikringsvirksomhet fra Finanstilsynet. Dette er grunnen til at avtalen om efaktura/avtalegiro som opprettes i nettbanken gjøres med Troll Forsikring.

Kontakt oss

Ring oss:

21 93 31 21

Send e-post:

kundeservice@komplettforsikring.no

Adresse:
Lilleakerveien 2 A, 0216 Oslo
Postboks 184 Lilleaker

Org.nr.: 989 563 521