Undersøkelse viser at forsikringsbytte er enkelt

...men få vet det er lønnsomt å bli.


Det er lett å bytte selskap


Komplett Forsikring utførte en spørreundersøkelse i mai 2014, i samarbeid med Opinion. Formålet var å kartlegge hva som opptar deg som kunde ved kjøp av forsikring og bytte av forsikringsselskap.

Enkelt å bytte

Hele 58 % mener det er lett å bytte forsikringsselskap.

Vi ser med dette at stadig flere oppgir at det er lett å flytte forsikringene sine, men det er fremdeles mange som ikke er klar over at Komplett Forsikring gjør hele jobben.

Gunstig pris i årevis

84% svarte at de ville sammenligne pris ved et eventuelt bytte.

På våre nettsider får du, med få tastetrykk, opp et godt tilbud. Vi opererer ikke med lokketilbud, våre priser forblir gode også årene etter kundeforholdet er opprettet.

Ettersom stadig flere velger å kjøpe forsikring på nett, blir det lettere å sammenlikne priser og vilkår mellom de ulike selskapene, her er vi gunstige også etter flere års kundeforhold.

Viktigste forhold ved bytte av selskap

Undersøkelsen viser at pris er en veldig viktig faktor i forbindelse med forsikringsbytte, og vi i Komplett Forsikring tilstreber oss for å kunne tilby markedets beste priser på forsikring. Gjennom digitalisering og gode nettbaserte løsninger samt papirløs drift, kan vi tilby lave priser år etter år. Det lønner seg å bli, og forbli, kunde av Komplett Forsikring.

Enklere blir det ikke


Du kan enkelt velge at vi håndterer alt rundt bytte av forsikringsselskap. Hvis du ønsker kan vi ta oss all kontakt med ditt eksisterende selskap, og det helt uten ekstra kostnader.Sjekk din pris her