Feilfylling

Har du fylt feil?

Har du opplevd å fylle feil drivstoff på bilen? NAF kan melde at du i så fall ikke er alene. De har et tydelig råd: ikke start motoren!


Bensin på dieselbil

Dersom du har fylt bensin på en dieselbil, må du for all del ikke starte motoren. Det beste er å få hjelp til å dytte bilen vekk fra pumpen og deretter ringe etter hjelp.

Fordi bensin tørrer ut motoren i en dieselbil, vil det kunne forårsake store skader å starte motoren, selv om du bare skal flytte bilen noen meter bort fra pumpen.


Diesel på bensinbil

Diesel på en bensinbil er mindre dramatisk, selv om bilen trolig må på verksted. Diesel smører motoren og en start med diesel i tanken vil i verste fall føre til at du må bytte katalysator.


Hva dekker forsikringen?

Skulle du være så uheldig å fylle feil drivstoff på bilen, dekkes inntil kr 6 000 totalt på kasko- og superkaskoforsikring i løpet av tolv måneder (avtaleperiode) for følgende:

  • Kostnaden ved å tømme og skylle drivstofftanken.
  • Rensing, reparasjon eller erstatning av injeksjonspumpe eller injeksjonssystem som er skadet som følger av feilfyllingen.
  • Ti liter drivstoff.
Egenandelen er kr 225.


Er du allerede kunde hos Komplett Forsikring?

Feilfylling inkluderes automatisk i forsikringen til nye kunder. Eksisterende kunder får feilfylling inkludert fra fornyelse, tidligst fra 1. november 2015. Hvis du ønsker å få feilfylling inkludert før fornyelsen av avtalen din, kan du ringe oss på 33 00 58 00.Relevante forsikringer

Les mer eller sjekk pris på bilforsikring

Kontakt oss

Ring oss:

33 00 58 00

Send e-post:

kundeservice@komplettforsikring.no